Новини

Четвъртък, 23 Април 2020 12:42

Сливите цъфнаха

В нашите овощни градини пролетта дойде - сливите цъфнаха вече.

Въпреки, че навън все още е лято и септември тъкмо започва, в производствената база на ИНЕКС АГРО ООД се носи аромат на ..... Рождество! В камерните сушилни на дружеството вече се сушат първите количества сушени цели червени чушки. Партньорството ни с утвърдени земеделски производители и внимателният подбор на подходящите сортове гарантират доброто качество на нашите сушени червени чушки. Потърсете ни, ако искате сушените червени чушки на ИНЕКС АГРО ООД да бъдат част от Вашата коледна трапеза!

Неделя, 01 Септември 2019 19:24

ЗАПОЧНА БЕРИТБАТА НА СОРТА СТЕНЛЕЙ

От края на м. август в градините на ИНЕКС АГРО ООД в с. Славейково започна беритбата на синята слива сорт Стенлей. Сортът слива СТЕНЛЕЙ е подходящ както за прясна консумация, така и за сушене. Дружеството продава сини сливи на населението.

От началото на седмицата в градините на ИНЕКС АГРО ООД започна беритбата на ранния сорт синя слива - ЧАЧАНСКА ЛЕПОТИЦА. Този сорт синя слива е подходящ както за прясна консумация, така и за направата на сладка и ракия.

В очакване сме в средата на август да започне и кампанията по производство на сушени червени чушки

ИНЕКС АГРО ООД ще вземе участие в срещата на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци на 06 юни в с. Марково, обл. Пловдив. Надяваме се, че отглежданите от дружеството пресни сини сливи ще намерят добър прием от страна на преработвателите.

Сряда, 26 Декември 2018 21:10

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ ИНЕКС АГРО

ИНЕКС АГРО ООД благодари на своите доставчици, клиенти, партньори и приятели за съвместната работа през отиващата си 2018 година. Надяваме се, че нашите сушени сливи, сушени чушки, ошав и ябълков сок ще присъстват на не една трапеза. Желаем на всички здраве и благополучие през новата 2019 година! Весели празници!

Четвъртък, 27 Септември 2018 20:14

Предстои беритбата на ябълки

От началото на месец октомври започваме беритбата на ябълки. За прясна консумация предлагаме ябълки от сортовете Флорина, Либърти и Грени Смит.

Страница 1 от 2
© 2018 Инекс Агро ООД. Всички права запазени.